Kiitos!
Haluamme kiittää alla mainittuja yrityksiä (ja toki lukuisia muitakin) siitä, että he maksavat meidän palkkamme. Vastapalveluksena teemme parhaamme, että he saavat rahoilleen vastinetta. Eli erinomaisia videoita.
TaustaLogoja
V2B ja Posti

Case Posti - Laadukkaampia myyntitapaamisia videon avulla

Posti oli päättänyt osallistua
Management Eventsin 600minutes Sales, Marketing and CX -virtuaalitapahtumaan,
johon heille oli varattu 15 minuutin puheenvuoro
ja mahdollisuus tavata potentiaalisia asiakkaita
puheenvuoron jälkeen. Pelkona Postilla oli, että heidän esityksensä katoaa puhuvien päiden massaan. Siksi he lähtivät kuumeisesti pohtimaan tapaa elävöittää esitystään. Investointi laadukkaaseen esitykseen voisi toimia myös hyvänä
pohjana myyjien ja asiakkaiden välisille jatkokeskusteluille.

Linkki case Postiin
V2B ja Posti

Yritysvideot

Yritysvideo on videomaailman perinteisintä klassikko-osastoa. Videotuotantomme auttavat sinua tiivistämään yrityksesi syvimmän olemuksen tiiviiseen ja vaikuttavaan muotoon. Tämän nykyajan käyntikortin tehtävä on vakuuttaa ja siten viedä sinut askeleen lähemmäksi kaupan tekoa.

2D & 3D Animaatiot

Animaatio on yrityksen paras ystävä, kun on aika selittää haastavampia kokonaisuuksia. 2D videoiden avulla selitetään haastavampia kokonaisuuksia helposti ymmärrettävästi. Cad-malleista rakennetut 3D-videot ovat upea työkalu mm. tuotelanseerauksiin.

Haastatteluvideot

Turha se on kissan häntää itse nostaa, kun voi antaa asiakkaan tehdä sen puolestasi. Meidän videotuotantojen tehtävä on antaa askelmerkit sille, että sekä yrityksesi ja asiakkaasi näyttävät hyvältä. Anna asiakkaidesi auttaa sinua myymään!

Case-videot

Joskus konkreettinen esimerkki yrityksesi huikeimmista menestystarinoista kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Meidän tehtävämme on esitellä teidän hienoimmat saavutukset sillä tavalla, että niistä ei voi kuin vaikuttua. Ostaminen on entistä houkuttelevampaa, kun esimerkki puhuu puolestaan.

Mainos- &
Brändivideot

Pääosa meidän tuottamasta mainos- ja brändivideoista hyödynnetään tänä päivänä verkossa. Niiden tehtävä on olla lyhyitä ja huomiota herättäviä.  Mainosvideoiden avulla otetaan useimmiten ensimmäiset askeleet ostopolulla ja houkutellaan liikennettä yrityksen omiin kanaviin.

Tuote- ja palveluesittelyt

Tuote- ja palveluesittelyvideon tehtävä on myydä. Ennen oli esitteet, tänä päivänä videot. Laadukkaan videon avulla voi elämyksellisesti esittää teidän yrityksen tuottama lisäarvo asiakkaillenne ja näin ollen avata oven jatkokeskusteluille.

Explainer-videot

Explainer- eli selitysvideo video, jonka tehtävä on selittää pähkinänkuoressa, mistä teidän toiminnassa on kyse. Videossa esitellään yrityksesi tuotteen tai palvelun ratkaisema ongelma ja kuinka te ratkaisette sen. Unohtamatta huikeita tuloksia!

Käyttöohjeet & Tutoriaalit

Älä selitä vaan näytä! Käyttöohjeiden ja tutoriaalien tehtävä on parantaa asiakkaidesi kokemusta ja sen myötä vähentää asiakaspoistumaa. Ja toki tehostaa yrityksesi toimintaa, kun turhat yhteydenotot asiakaspalveluusi saadaan minimoitua ja turhat koulutuskäynnit korvattua videoilla.

Asiantuntijahaastattelut

Jos olet alasi johtava asiantuntija, niin sinun kannattaa näyttää se myös ulos. Asiantuntijahaastattelujen avulla rakennat yrityksestäsi alasi johtavan mielipidevaikuttajan.

Videotuotannon konseptointi

The card images have fit set to cover, so they fill their masking container without stretching. Try making the “Cards Image Mask” a circle using border-radius or adjusting the size ratio using top padding. Don’t forget to set an alt description for each image, which will help with accessibility.

Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty.

Oops! Jokin meni vikaan viestiä lähetettäessä.

Osoite

Rikhardinkatu 4 B 20,
00130, Helsinki

V2B ja EdenredV2B ja Edenred

Case Edenred- Videoiden hyödyntäminen asiakaspolun rakentamisessa

Edenred Finland Oy on työsuhde-etujen maksuvälineitä tarjoava yritys. Edenered halusi elävöittää asiakaspolkuaan videoiden avulla.

Videoille tunnistettiin kolme eri käyttökohdetta:

1. Markkinointi sosiaalisissa medioissa
2. Myynnin tukimateriaalit verkkosivustolla ja myyjien tukena
3. Opastusvideot palveluiden käyttöä varten

Linkki Case Edenrediin

Yritysvideot

Yritysvideo on videomaailman perinteisintä klassikko-osastoa. Videotuotantomme auttavat sinua tiivistämään yrityksesi syvimmän olemuksen tiiviiseen ja vaikuttavaan muotoon. Tämän nykyajan käyntikortin tehtävä on vakuuttaa ja siten viedä sinut askeleen lähemmäksi kaupan tekoa.

Näin tehtiin yksi Suomen parhaista
B2B-videokampanjoista

2
B2B-shortlistausta vuoden 2019
LinkedIn Awardseissa
9.9x
ROI mainosbudjetille

Tämä case kertoo siitä, kuinka me V2B:llä toteutimme ostopolun omaan markkinointiimme. Casen yhteydessä avaamme teesejämme, joita voit soveltaa omassa markkinoinnissasi.

Videokampanja näki päivänvalon keväällä 2019. Se ansaitsi shortlistauksia saman syksyn LinkedIn Awardseissa ja saavutti loistavan ROI:n. Vielä mahtavampaa oli se, kuinka moninkertaisesti tämä kampanja maksoi itsensä takaisin.

Mennään nyt siihen, miten tämä voitokas kampanja tehtiin ja mitä asioita otimme suunnittelussa huomioon.
Tästä se lähtee!

Linkki omaa caseen

Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty.

Oops! Jokin meni vikaan viestiä lähetettäessä.

Osoite

Rikhardinkatu 4 B 20,
00130, Helsinki