OTA YHTEYTTÄ, NIIN KESKUSTELLAAN LISÄÄ!


KUINKA VIESTINTÄTIIMI VOI 
HYÖDYNTÄÄ VIDEOTA?

Yrityksen menestyksen kannalta on tärkeää, että sekä yritys, sen henkilöstö ja ulkoiset sidosryhmät ovat samalla sivulla. Video on voimaksas työkalu sekä sisäisessä että ulkoisessa viestinnässä.

Hyvin suunnitellulla videosarjalla voit jalkauttaa yrityksen strategian läpi organisaation ymmärrettävästi ja elämyksellisesti. Videon avulla voit visualisoida yrityksen arvot ja niiden mukaisen toiminnan.  Video herättää henkiin yrityksen lehdistötiedotteet ja on erinomainen keino rakentaa yrityskulttuuria. Parasta videossa on se, että se on viestintämuotona skaalautuva; koko organisaatio näkee videon samanaikaisesti vaikka maailmanlaajuisesti.

Me autamme yritystänne viestimään videon avulla. Ota rohkeasti yhteyttä.
MITEN ME VOIMME AUTTAA?

V2B on videotuotantoyhtiö, joka toteuttaa videot yrityksellesi avaimet käteen -ratkaisuna. Tarvitset sitten yksittäisen videon tai haluat ottaa videon osaksi koko yrityksesi viestintää, niin me olemme sinulle oikea kumppani.

Laadukas videotuotanto yhdistettynä liiketoiminnan ymmärrykseen takaa lopputuloksen, jonka avulla tavoitteet saavutetaan. Mietit sitten videon hyödyntämistä myynnin, markkinoinnin, viestinnän tai HR:n tukena, niin me autamme mielellämme.

oTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Viestisi on lähetetty.

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Osoite

Rikhardinkatu 4 B 20,
00130, Helsinki


KATSO VIDEOESIMERKKEJÄ