B2B-ympäristössä videoiden tehtävä onhelpottaa ostamista.

Digitalisaation myötä myynnin tukena käytettävien materiaalien merkitys on kasvanut. Meidän videoiden tehtävä on tukea B2B-yrityksen myyntiä ja markkinointia sekä kentällä että verkossa.

Myös meidän tehtävä on yksiselitteinen: Tuottaa sellaisia videota, jotka vievät asiakkaamme lähemmäksi kaupantekoa. Siten, että ne tuovat toivotun tuloksen valituissa kanavissa ja ovat saumaton osa asiakkaan ostopolkua.

Ja kaiken tämän tulee tapahtua sillä tavalla, että kaikki on teille mahdollisimman helppoa ja miellyttävää.


Mitä me teemme?

Rereferenssivideot

Turha se on kissan häntää itse nostaa, kun voi antaa asiakkaan tehdä sen puolestasi. Meidän tehtävä on antaa askelmerkit sille, että sekä yrityksesi ja asiakkaasi näyttävät hyvältä. Anna asiakkaidesi auttaa sinua myymään!

Yritysvideot

Yritysvideo on videomaailman perinteisintä klassikko-osastoa. Me autamme sinua tiivistämään yrityksesi syvimmän olemuksen tiiviiseen ja vaikuttavaan muotoon. Tämän nykyajan käyntikortin tehtävä on vakuuttaa ja siten viedä sinut askeleen lähemmäksi kaupan tekoa.

Case-videot

Joskus konkreettinen esimerkki yrityksesi huikeimmista menestystarinoista kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Meidän tehtävämme on esitellä teidän hienoimmat saavutukset sillä tavalla, että niistä ei voi kuin vaikuttua. Ostaminen on entistä houkuttelevampaa, kun esimerkki puhuu puolestaan.

Tuote- ja palveluesittelyt

Tuote- ja palveluesittelyvideon tehtävä on myydä. Ennen oli esitteet, tänä päivänä videot. Laadukkaan videon avulla voi elämyksellisesti esittää teidän yrityksen tuottama lisäarvo asiakkaillenne ja näin ollen avata oven jatkokeskusteluille.

Mainos- &
Brändivideot

Pääosa meidän tuottamasta mainos- ja brändivideoista hyödynnetään tänä päivänä verkossa. Niiden tehtävä on olla lyhyitä ja huomiota herättäviä.  Mainosvideoiden avulla otetaan useimmiten ensimmäiset askeleet ostopolulla ja houkutellaan liikennettä yrityksen omiin kanaviin.

Käyttöohjeet & Tutoriaalit

Älä selitä vaan näytä! Käyttöohjeiden ja tutoriaalien tehtävä on parantaa asiakkaidesi kokemusta ja sen myötä vähentää asiakaspoistumaa. Ja toki tehostaa yrityksesi toimintaa, kun turhat yhteydenotot asiakaspalveluusi saadaan minimoitua ja turhat koulutuskäynnit korvattua videoilla.

Explainer-videot

Explainer- eli selitysvideo video, jonka tehtävä on selittää pähkinänkuoressa, mistä teidän toiminnassa on kyse. Videossa esitellään yrityksesi tuotteen tai palvelun ratkaisema ongelma ja kuinka te ratkaisette sen. Unohtamatta huikeita tuloksia!

2D & 3D Animaatiot

Animaatio on yrityksen paras ystävä, kun on aika selittää haastavampia kokonaisuuksia. 2D videoiden avulla selitetään haastavampia kokonaisuuksia helposti ymmärrettävästi. Cad-malleista rakennetut 3D-videot ovat upea työkalu mm. tuotelanseerauksiin.

Asiantuntijahaastattelut

Jos olet alasi johtava asiantuntija, niin sinun kannattaa näyttää se myös ulos. Asiantuntijahaastattelujen avulla rakennat yrityksestäsi alasi johtavan mielipidevaikuttajan.

Videotuotannon konseptointi

The card images have fit set to cover, so they fill their masking container without stretching. Try making the “Cards Image Mask” a circle using border-radius or adjusting the size ratio using top padding. Don’t forget to set an alt description for each image, which will help with accessibility.

Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty.

Oops! Jokin meni vikaan viestiä lähetettäessä.

Osoite

Rikhardinkatu 4 B 20,
00130, Helsinki