OTA YHTEYTTÄ, NIIN KESKUSTELLAAN LISÄÄ!


KUINKA MYYNTITIIMI VOI 
HYÖDYNTÄÄ VIDEOTA?

Laadukkaasti tuotettu video on täydellinen työkalu tukemaan myyntiprosessia. Oikein suunniteltu sisältö ja laadukas toteutus auttaa sinua herättämään mielenkiinnon jo kontaktoidessa. Tapaamisessa voit näyttää toteen videon avulla yrityksenne vahvuudet tai tuoda esille tyytyväisten asiakkaidenne kokemukset. Tarjousvaiheessa voit erottautua kilpailijoistanne ja voit lunastaa itsellesi puheenvuoron pöydässä, jossa ostopäätös tehdään. Video on myös erinomainen työkalu onnistuneen projektin jälkeen kertoa yrityksenne tarjoamista muista ratkaisuista.

Lisäksi videoiden avulla tehostat liidien genereointia inbound -markkinoinnissa. Voit ajaa liikennettä kotisivuillesi videoiden avulla sosiaalisten medioiden kanavista. Sisältömarkkinointi on tehokkainta videon muodossa ja kotisivujen konversio nousee huippuunsa, kun videot on suunniteltu osaksi sivustorakennetta ja asiakkaiden ostopolkua.
MITEN ME VOIMME AUTTAA?

V2B on videotuotantoyhtiö, joka toteuttaa videot yrityksellesi avaimet käteen -ratkaisuna. Tarvitset sitten yksittäisen videon tai haluat ottaa videon osaksi koko yrityksesi viestintää, niin me olemme sinulle oikea kumppani.

Laadukas videotuotanto yhdistettynä liiketoiminnan ymmärrykseen takaa lopputuloksen, jonka avulla tavoitteet saavutetaan. Mietit sitten videon hyödyntämistä myynnin, markkinoinnin, viestinnän tai HR:n tukena, niin me autamme mielellämme.

oTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Viestisi on lähetetty.

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Osoite

Rikhardinkatu 4 B 20,
00130, Helsinki


KATSO VIDEOESIMERKKEJÄ